6 Mayıs Pazartesi 2024
Ana SayfaOYUN VE EĞLENCEKanınızı Bağışlayın, Gerçek Kanla Doldurulmuş Özel PC Kazanın: Diablo IV'ün Şeytani Çekilişi!

Kanınızı Bağışlayın, Gerçek Kanla Doldurulmuş Özel PC Kazanın: Diablo IV’ün Şeytani Çekilişi!

Blizzard, Diablo IV’ün yeni sezonu “Season of Blood” (Kan Mevsimi) için oldukça ilginç bir kampanya başlattı. ABD’de bir ay sürecek olan kan bağışı kampanyası, daha fazla kişi katıldıkça oyun içi ödüllerin kilidini açacak. Eğer toplamda 666 quart kan bağışı yapılırsa, oyuncular gerçek insan kanı ile doldurulmuş özel bir sıvı soğutmalı PC için bir çekilişe katılabilecekler.

Ödül Seviyeleri

Bağışların %33’üne ulaşıldığında, ilk seviye ödüller olan beş silah kozmetiği kilidini açacak. %66’ya ulaşıldığında, oyuncular Loch Raeth Maor Barbarian zırh kozmetiğine de erişim kazanacak. Bağışlar %100’e ulaştığında, yani toplamda 666 quart kan bağışlandığında, Vermilion Eye Piebald Mount kilidini açacak ve özel PC için çekiliş başlayacak.

PC Özellikleri

Bu özel PC, NVIDIA GeForce RTX 4090, Intel Core i9 CPU, 64GB DDR5 RAM, 3 TB SSD depolama ve Quantum Vector GPU Waterblock soğutma sistemine sahip olacak.

Katılım Şartları

Çekiliş sadece bağış yapanlar için değil, 18 yaş ve üzeri tüm ABD’deki oyuncular için açık olacak. Kan bağışı 20 Kasım’a kadar devam edecek ve oyuncular yerel kan merkezlerinde bağış yapabilecekler.

Sonuç

Kan bağışı yapmak her zaman önemli, ancak bu tür bir kampanya ile birleştiğinde daha da ilgi çekici hale geliyor. Özellikle Kızılhaç’ın kan sıkıntısı yaşandığını duyurduğu bir dönemde, bu kampanya oldukça anlamlı.

İlgili Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -
Google search engine

Beğenilenler

Recent Comments